Vacature Regiebehandelaar

Alle vakgroepen | Scholingsinformatie

Thumbnail
Gepubliceerd door

Vacature Regiebehandelaar

Ben jij toe aan wezenlijk contact met cliënten in een laagdrempelige en professionele setting? Houd je van de afwisseling tussen enerzijds het overstijgend meekijken en adviseren en anderzijds ook het uitvoeren van behandelingen en diagnostisch onderzoek? Geniet je er van om te werken aan gezamenlijke doelen en vanuit meerdere invalshoeken problematiek te bekijken en aan te pakken? Stel jij je niet op als ‘de deskundige alwetende’ maar juist als de geïnteresseerde luisteraar die zichzelf kwetsbaar durft op te stellen? Als je het ook fijn vindt om in een ‘klein’ maar gedreven team te werken waarin de lijnen kort zijn en eigenheid, openheid en een gezonde dosis humor kernwoorden zijn, dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Als regiebehandelaar bij Praktijk Roets ben je eindverantwoordelijk voor de inhoud van de behandeling maar ook voor de regie en de coördinatie van de behandeling. Concreet betekent dit dat je vanuit jouw rol betrokken bent bij behandeltrajecten van intake tot afronding. Je voert verschillende soorten overleg, je leest mee in de dossiers, je adviseert, stuurt bij en stemt af met de therapeuten maar ook met andere betrokken hulpverlening binnen het sociale domein. Afhankelijk van je ambitie kun je zelf ook behandelingen en diagnostisch onderzoek uitvoeren.

Wat breng je mee?

Je bent BIG geregistreerd als GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, orthopedagoog generalist of psychotherapeut. Bij voorkeur ben je gecertificeerd voor verschillende behandelingen zoals EMDR-therapie, CGT of systeemtherapie. Je werkt volgens de richtlijnen en protocollen maar kunt ook buiten kaders denken en doen wat nodig is. Je kunt vanuit een cliënt-centered basishouding een therapeutische relatie met de client opbouwen en onderhouden. Ook ben je doortastend en kun je handelen in crisissen. Eigen initiatief in planning, ontwikkeling of verbetering wordt erg gewaardeerd.

Wat bieden we jou?

Een betekenisvolle, afwisselende baan binnen een vrijgevestigde praktijk met veel ambitie. Wij werken volgens de CAO GGZ en zijn aangesloten bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Binnenkort zijn we als praktijk zijnde ISO-gecertificeerd en zijn al onze bedrijfsmatige processen geprotocolleerd. Je kunt rekenen op een prettige samenwerking binnen een ‘klein’ team waarin we zorgdragen voor elkaar en werken op basis vertrouwen, openheid en verbinding. We hechten veel waarde aan eigenheid en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen of mee te denken. Als nieuwe collega krijg je een helder inwerktraject waarin je wegwijs wordt gemaakt binnen de praktijk.

Bij interesse of voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Arlen van der Harst door een mail met CV te sturen naar: info@praktijk-roets.nl

Reageren is mogelijk tot 13 januari.

logo-nieuw.png