Dag voor Nieuwe Leden 24-05-2024

Informatie over activiteit

 • 24 mei 2024
 • 10:00 - 12:00
 • 12 aanmeldingen
 • Gratis deelname
 • Locatie

  Het NVPA
  digitaal -
  - -

Dag van de Nieuwe Leden 24 mei 2024

Beste nieuwe leden,

Helaas hebben we moeten besluiten dat gezien het aantal leden dat zich voor de DVNL heeft ingeschreven, om deze niet door te laten gaan zoals we hadden bedacht.

De intentie van de dag is om naast het geven van belangrijke informatie voor startende therapeuten én een boeiende workshop, ook en vooral om met elkaar kennis te maken en te netwerken. Met 17 leden vinden we de opkomst te laag en moeten we ook gezien de kosten die deze dag met zich meebrengt, reëel zijn en als bestuur onze verantwoordelijkheid hierin nemen.

We willen jullie in ieder geval een alternatief bieden: Sanne de Bree Wondergem (onze voorzitter) biedt aan om via zoom een digitale ontmoeting mogelijk te maken.

We beginnen om 10.00 uur. En stoppen om 12:00 uur.

De intentie is dat zij het eerste uur een aantal boeiende dingen vertelt over het NVPA en belangrijke informatie geeft voor startende therapeuten. In het tweede uur is er dan gelegenheid om vragen te stellen en elkaar nader te leren kennen.

Op de website hebben we de aanmelding voor de DVNL vervangen voor de digitale versie. Mocht je hierbij aanwezig willen zijn, is ons verzoek je (opnieuw) aan te melden voor 21 mei 2024.

In de week voorafgaand aan de digitale bijeenkomst ontvang je van ons de link om deel te nemen. Voor deze bijeenkomst worden 2 SBU gegeven.

We hopen een heel aantal van jullie digitaal te ontmoeten!

Hartelijke groet namens het bestuur,

Sanne de Bree Wondergem

voorzitter