VG Systeemtherapie en Systemisch Werken - Belemmerende overtuigingen - 12-4-2024

Image from activity

Informatie over activiteit

 • 12 april 2024
 • 12:45 - 17:00
 • 25 aanmeldingen
 • Standaardkosten € 75,00
 • Kosten voor leden € 60,00
 • Locatie

  Alticollense-Vergaderingcentrum
  Koningin Wilhelminalaan 5
  3818 HN AMERSFOORT

UITNODIGING

Hierbij nodigen we de leden van de vakgroep Systeemtherapie en Systemisch Werken, NVPA-leden en andere belangstellenden van harte uit voor de workshop van de vakgroep Systeemtherapie en Systemisch Werken van het NVPA op:

Vrijdag 12 april 2024 in Amersfoort

van 12:45 uur (inloop) tot 17.00 uur

Een inspirerende dag met:

Paula van der Werff

“Belemmerende overtuigingen”

Op 12 april 2024 komt Paula van der Werff een lezing geven over PSYCH-K®.

PSYCH-K® is een verbluffend eenvoudige methode om onderbewuste overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen en het lichaam te bevrijden van stress.

Lezing PSYCH-K® voor de NVPA vakgroep: Systeem Therapie/Systemisch werken

Sinds ik gebruik maak van PSYCH-K® in mijn praktijk als psycholoog is mijn effectiviteit (en gemak en plezier) omhooggeschoten. Met PSYCH-K® is het gemakkelijk om cliënten te ondersteunen op het onderbewuste niveau wezenlijke veranderingen te maken.

De meeste methoden bewegen zich op het vlak van de bewuste geest. Een voorbeeld: je weet dat je gevoelig bent voor kritiek. Een suggestie vanuit de ‘oude’ psychologie om hier mee om te gaan is: ‘als je kritiek krijgt, tel je eerst tot tien voordat je antwoord geeft.’ Prima advies. Met PSYCH-K® werkt het anders: Je installeert de overtuiging: “ik kan goed met kritiek omgaan”, “ik leer van kritiek”, “ik ben goed zoals ik ben, ook als ik kritiek krijg” of “ik geniet van de leermomenten die kritiek mij oplevert” en vervolgens levert iemand kritiek op jou. Je zult merken dat je werkelijk vriendelijk kan blijven glimlachen, je voelt je niet meer geraakt. Kritiek heeft zijn angel verloren. Je kan het leermoment pakken en de ander bedanken voor de waardevolle feedback.

In deze lezing vertel ik over mijn ervaringen met PSYCH-K® wat het is, en wat de wetenschap zegt over waarom het zo belangrijk is om je belemmerende overtuigingen en stress te transformeren.

Wanneer je met mensen werkt is PSYCH-K® een prachtige tool in je gereedschapskist waarmee je in korte tijd spectaculaire veranderingen kan ondersteunen. We gaan een oefening doen om te laten zien hoe je systemisch werken inzet als ingang voor het zichtbaar maken van de problematiek en vervolgens PSYCH-K® als transformatietool.

Tijdens de lezing leer je niet hoe je PSYCH-K® al zelf kan gebruiken, hiervoor is een 3-daagse workshop nodig. Op mijn website kan je een gratis e-boek downloaden: www.dewerff.net

Wie ben ik

Paula van der Werff heeft een eigen psychologie praktijk en geeft workshops PSYCH-K®. Zij studeerde onderwijskunde en psychologie aan de Tel-Aviv universiteit in Israël. Aansluitend behaalde zij haar M.A. in de sociale psychologie aan Harvard University in de Verenigde Staten. Ze gaf verschillende jaren les als docente psychologie aan Harvard College. Ze is in het bezit van een M.Sc. in de klinische psychologie van de Universiteit Leiden. Zij is gecertificeerd door Rob Williams als PSYCH-K® instructeur.

“PSYCH-K vertegenwoordigt een van de meest belangrijke, efficiënte, effectieve en snelle veranderingsprocessen die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben op onze planeet.” – Dr. Bruce Lipton, PSYCH-K Online Facilitator’s Conference 2014

OERsterk Podcast

WIN-WIN Podcast

de Werff YouTube kanaal

de Werff op Facebook

www.dewerff.net

Praktische informatie:

Datum: vrijdag 12 april 2024

Tijdstip: Ontvangst: 12:45 uur - 13:00 Start bijeenkomst in Aula(begane grond) - 17:00 Afsluiting met een broodje en soep

Adres: Alticollense-vergadercentrum, Koningin Wilhelminalaan 5, 3818 HN AMERSFOORT

(parkeren is aldaar mogelijk en het is ongeveer 15 min. lopen van station CS Amersfoort).

Certificaat: Voor je aanwezigheid bij deze bijeenkomst ontvang je een certificaat met 4 SBU-scholingsuren (geaccrediteerd) of 4 PSBK-uren. Deze wordt door het secretariaat in het eigen scholingssysteem op de website klaargezet. Niet-leden ontvangen deze per mail.

Kosten: Leden van het NVPA: € 60,- (incl. BTW) (incl. koffie/thee, lunch en soep)

Niet-leden van het NVPA: € 75,- (incl. BTW) (incl. koffie/thee, lunch en soep)

Aanmelden: UITERLIJK 28 MAART 2024 OPGEVEN

* Log in op de website: www.nvpa.org en ga naar Bekijk dashboard naar Activiteiten.

Scroll naar beneden naar de Vakgroep Systeemtherapie en Systemisch Werken en klik op Bekijk.

Onderaan deze pagina kun je je opgeven door op Deelnemen te klikken. Klik op IDeal en vervolgens op Betalen en aanmelden. Je aanmelding is voltooid als je de betaling hebt gedaan. Je ontvangt een bevestiging in je mailbox.

* Ben je geen NVPA-lid? Klik op de link en scroll naar de gewenste activiteit https://www.nvpa.org/activitei...

  Bij minder dan 17 aanmeldingen gaat de activiteit niet door. Er kunnen maximaal 35 deelnemers meedoen aan deze vakgroepdag, dus wees snel met inschrijven want vol=vol.

  → Deze workshop is toegankelijk voor alle NVPA leden en niet-NVPA leden

  Annuleren: KOSTELOOS ANNULEREN tot en met 5 april 2024

  Indien je toch niet kunt komen, kun je per e-mail annuleren bij het secretariaat (info@nvpa.org) tot en met 5 april 2024. Bij annulering na deze datum wordt het volledige deelnamebedrag in rekening gebracht.

  Tot in Amersfoort,

  Martin en Chris