Characterological Growth

Gepubliceerd door
  • Marcella Hagenaar
Scholingsinformatie
Start datum

2024-04-19

Locatie

Vilsteren, nabij Zwolle

Accreditatie

24 SBU APA

Omvang

3 dagen

Kosten

€645,-

Omschrijving

Zin in een driedaagse training waar je echt iets aan hebt voor de rest van je leven? Wil je beter in contact met jezelf en daarmee ook met de ander komen te staan?
Dan raad ik je de fantastische Characterological Growth aan, gepresenteerd door dr. Maya Kollman, PhD uit Washington D.C. Zij komt in april naar Nederland speciaal voor iedereen die zich wil ontwikkelen, en meer de verbinding wil aangaan. Deze training is dus voor iedereen, en ook voor systeemtherapeuten, psychologen, therapeuten en coaches!

Bekijk de folder en ga ervoor! Je bent meer dan welkom!
Heb je vragen, mail naar secretariaat@imagonederland.nl of laat hier een bericht achter. Tot ziens in Vilsteren in april!

 'Characterological Growth',

 een driedaagse training gepresenteerd door

dr. Maya Kollman, (USA) en Barbara Cremers (NL)

op 19-21 april 2024.

 Over de training


Deze driedaagse ervaring verdiept het theoretische begrip van karakterologische aanpassingen aan pijn door middel van ervaringsgerichte verwerking op persoonlijk niveau. 'We kunnen de wereld niet zien zoals hij is; We zien het zoals we zijn.' (uit de Talmoed).

De training 'Characterological Growth' gaat dieper in op het fenomeen 'projectie' en de vele manieren waarop we het gebruiken. Zo haalt projectie ons bijvoorbeeld uit verbinding met onszelf en anderen. Kennis en begrip hiervoor stelt ons in staat vollediger aanwezig te zijn. Deze diepgaande persoonlijke training is buitengewoon eenvoudig en tegelijkertijd complex. Het is ontworpen om diep in te gaan op de manier waarop onze afweer en karakterstructuur anderen beïnvloeden. Naarmate we onze persoonlijke gereedschapskist laten groeien om alles wat het leven te bieden heeft te bevatten, leren we steeds meer in het heden te leven en alles wat in ons is te delen met de mensen om ons heen.

Eerdere deelnemers beschrijven de training als 'diepgaande verandering, bijzonder, meer in contact met mezelf en de ander'.

 Wat kun je ervan leren

• Verwerf tools en inzichten om te werken met reactieve patronen zoals die zich voordoen bij cliënten en in het eigen gedrag.

• Neem deel aan de ervaring van persoonlijke groei door middel van het koppelen van verdedigingsmechanismen aan de ontwikkelingsstadia van het kind.

• Versterk je persoonlijke en professionele vaardigheden om meer aanwezig en afgestemd te zijn.

• Leer therapeutische technieken die koppels in staat stellen om door hun angst en schaamte heen te gaan, naar bewustzijn en heelheid.

• Leer en doe oefeningen die schadelijke patronen verduidelijken en nieuwe neurale paden creëren voor klinische en persoonlijke toepassing.

• Ervaar je levendigheid terwijl je oefent om steeds meer zelfbewust te worden.

 Voor wie

 Voor iedereen die zich zowel persoonlijk als professioneel wil ontwikkelen, van blokkades wil ontdoen en meer met zichzelf en de ander in verbinding wil komen te staan. Systeemtherapeuten, psychologen, therapeuten en coaches die geïnteresseerd zijn in Imago Relatietherapie zijn meer dan welkom, naast onze eigen Imago-therapeuten. Ook partners nodigen wij graag uit.

 

Trainers

 De Amerikaanse dr. Maya Kollman, PhD uit Washington D.C. is de enige mastertrainer binnen Imago Relationships Woldwide. Zij heeft ruim 30 jaar geleden training gehad bij Harville Hendrix, PhD in zijn gedachtengoed zoals hij heeft beschreven in zijn bestseller Getting the love you want. In het Nederlands is deze uitgave Krijg de liefde die je wilt. Kollman heeft een liefdevolle, nieuwsgierige benadering die aanstekelijk werkt. Ze geeft je tools mee voor zowel je eigen relatie als die van de stellen waarmee je werkt.

Kijk eens op haar website en ervaar wie zij is; https://www.mayakollman.com

Barbara Cremers heeft ruim 15 jaar geleden Imago Relaties naar Nederland gebracht. Zij woont en werkt vlakbij Zwolle en heeft een groot hart voor alles wat met Imago en dialogen te maken heeft. Samen met haar echtgenoot geeft zij Relatieweekenden, maakt podcasts en is een van de twee trainers in Nederland. Beluister hier de podcast; https://relatietherapiezwolle/hoe-wij-werken/podcast-krijg-de-liefde-die-je-wilt/

 Accreditatie

 Deze training is geaccrediteerd voor 24 contacturen (CE-uren) 

 Plaats en tijd

 Locatie:    Vilsteren, Landgoedcentrum, Vilsterse Allee 1d (nabij Zwolle)

Datum en tijd:   19-21 april tussen 09.30 – 17.30 uur

Kosten:    € 645,- (partners komen voor de helft van de prijs)

 Thee/koffie en snacks zijn aanwezig. Meer informatie: Secretariaat@imagonederland.nl

 We heten je van harte welkom in deze leerzame en inspirerende training!

 

Bas van Raaij

Voorzitter Imago Relaties Nederland