Basistraining Logosynthese van 9-11 november 2023

Gepubliceerd door
  • Ineke Kersten
Scholingsinformatie
Start datum

2023-11-09

Locatie

Dominicanenklooster Huissen https://www.kloosterhuissen.nl

Accreditatie

PSBK 18 uur; SKB, 61 SBU

Omvang

18 uur (3 dagen van 6 uur)

Kosten

695 €

Omschrijving

Logosynthese is een relatief nieuwe, zeer efficiënte methode om valkuilen, blokkades, omleidingen en versperringen op het levenspad te onderzoeken, reacties hierop te neutraliseren en de weg vrij te maken voor groei en ontwikkeling vanuit eigen kracht.

De driedaagse Logosynthese Basistraining (9-11 november) is de inleidingscursus, waarin je als coach, therapeut of counselor leert om cliënten in probleemsituaties met de Logosynthese-methode te begeleiden. We wisselen theorie af met demonstraties en oefeningen in kleine groepen. Als deelnemer oefen je met anderen, onder toezicht van ervaren professionals. Na afloop kun je werken met Logosynthese. Logosynthese is ook als zelfcoaching te gebruiken, voor jezelf en voor de cliënt.

De training wordt verzorgd door ervaren professionals die verbonden zijn aan de Logosynthesis International Association. De Basistraining is het eerste seminar in de opleiding tot Logosynthese© Practitioner.

Dit is de laatste keer dat de basistraining voor 695€ wordt aangeboden; in 2024 (14-16 maart) zal het tarief verhoogd worden. Meld je je aan samen met een collega, dan kun je gebruik maken van een korting van 100€ p.p.

De inschrijftermijn is bijna verlopen, maar neem gerust contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

zie ook https://www.logosynthese.nl/events/basistraining-logosynthese-voor-professionals-nov2023/