Informatiepagina over EVC-reparatieroutes

De EVC-reparatieroutes zijn speciaal ontwikkeld voor zittende leden en kandidaatleden zonder een relevante HBO vooropleiding. Het betreft EVC-opleidingsroutes waarbij de kandidaten eerst een EVC-traject doorlopen en vervolgens het Ervaringscertificaat om kunnen zetten in een HBO-certificaat/diploma.
Deze routes zijn speciaal opgezet om de kandidaten zo snel en efficiënt mogelijk naar een relevant HBO-opleidingscertificaat te begeleiden. Alleen een EVC-certificaat is niet voldoende! U moet ook de nog ontbrekende scholingsaspecten van de gekozen opleiding (b.v. SPH, CMV of MWD) nog gaan doen bij een opleider.

Er zijn meerdere mogelijkheden. Wij adviseren u om in ieder geval contact op te nemen met de EVC-aanbieder en een voortoetsing te laten uitvoeren. Op die manier weet u of het echt zinvol voor u is om een EVC-route te gaan doorlopen.

Voor inhoudelijke vragen dient u rechtstreeks contact op te nemen met een EVC-aanbieder. Zij zijn voldoende deskundig om u op een professionele wijze te helpen.


1. NTI:                                                         
http://www.nti-zakelijk.nl/

of

2. NCOI:
http://www.ncoi.nl/EVC.html